Novinky

hou moc dobrú náladu mám !!! ROzmýšľam, že by som pre vás začala natáčať videá alebo niečo fotit :)...čo vy na to?

utorok 31. augusta 2010

Drogy ... A prečo je to tak?!




Drogy

O drogách počul už určite každý z vás. Stal sa z nich veľmi diskutovaný problém. Ale prečo?


Prečo drogy???

Mnoho ľudí na ne po prvý raz siahne na diskotéke, párty alebo oslave. Ostatný sú buť len obeťami alebo sa ich rozhodli užívať sami. V dnešnej dobe plnej zlosti, ľudí, ktorí myslia len na budovanie svojej kariéry sa ani nečudo, že počet závislích stále stúpa. Podľa mňa by sme s tým mali niečo robiť. Veď drogy sa dostávajú do rúk už veľmi mladým ľudom, čo ich chú skúsiť len tak na uvoľnenie a pre zábavu, alebo zo zúfalstva. Naozaj takéto prípady chápem, ale je naozaj nutné riešiť ich takto? Nemyslím si! Drogy problémy neriešia, ale ich zväčšujú. Mnoho ľudí príde o peniaze, rodinu, lásku, priateľov a hlavne stratia sami seba. Je to naozaj škoda sa  pozerať ako si ľudia ničia svoj život, ktorí majú len jeden!
Naozaj zúfalé je to, že len aby dostali svoju dávku, dokážu hoci zabiť človeka, okradnúť ( niekedy aj vlastnú rodinu). Odvrhnú svojich blízkych a ich novými spoločníkmi sa stanú díleri, ktorý ich ešte väčšmi podporujú v úžívaní drog.
Za úplne najhoršiu vec považujem to, keď nejaký s prepáčením idiot, ponúka drogy malým deťom! To je naozaj hrozné.
Ďalšia vec, ktorá je podľa mňa dosť závažná sú pohodené striekačky po detských ihriskách a iních miestach. Závislí by mali aspoň nabrať trocha zodpovednosti a dávať ich niekde inde! Čo tak malé dieťatko, ktoré sa o nejakú pichne a dostane závažnú chorobu? Stojí Vám to za ten pocit?
Dnešný svet je možno zlý, ale mali by sme si uvedomiť, či je naozaj dobrá cesta na odbúranie problémov užívanie drog.


Ak ste už náhodou závislím človekom nehodlám Vás za to odsudzovať. Je to váš život a ako si ho zariadite tak ho budete mať. Ale o jedno vás prosím, nevťahujte k sebe i ďalších ľudí. Ak už drogy beriete je to vaša vec, ale prečo ohrozovať ostatných?
Keď sa náhodou svojej závislosti chcete zbaviť, vyhľadajte odbornú pomoc. Ale v prvom rade musíte chcieť vy samy.
Ak ste mali odvahu na drogy, určite nájdete odvahu a silu prestať s nimi. Ak s nimi prestať nechcete, potom prajem krásnu cestu na tvrdé dno. Totiž aj ten najkrajší pocit, čo vám to chvílu dáva veľmi skoro pominie. Ale to je už len Vaša vec.

Lufinka ;)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára