Novinky

hou moc dobrú náladu mám !!! ROzmýšľam, že by som pre vás začala natáčať videá alebo niečo fotit :)...čo vy na to?

utorok 31. augusta 2010

5 vecí, ktoré nás oberajú o krásu!!!

  :)

Hrbíme sa
Pamätáte sa, ako vás ešte počas školských čias stará mama napomínala slovami „vystri sa“? Vtedy vám to možno liezlo poriadne na nervy, avšak hrbenie je jedným z častých „oberačov“ o krásu. Ak ste totiž zhrbená, vaše telo nevyzerá príliš sexi – nevyniknú prsia a bruško vtedy vyzerá ochabnuto. Akonáhle však narovnáte chrbát, vaša figúra dostane celkom nové krivky a dokonca vám naoko uberie nejaký ten kilogram. Narovnajte sa teda a budete oveľa viac sexi!

„Neškodné“ cigaretky
Fajčenie škodí zdraviu. To predsa vieme všetci. Aj tak však tento zlozvyk patrí k častým nerestiam nejednej ženy. No okrem zdravia vás fajčenie oberá aj o krásu – žlté zuby, žltkastá pokožka i nechty a navyše aj rýchlejšie starnutie pleti. Ak teda fajčíte, nebuďte prekvapená z priskorého objavenia prvých vrások. Riešenie? Možno ťažké, ale účinné – prestaňte! Pokiaľ sa inak nedá, investujte do kvalitných bieliacich pást určených výhradne pre fajčiarov a nechty pravidelne podrobujte citrónovému kúpeľu.

Obhrýzanie nechtov
Medzi „okrádačov“ o krásu určite patrí aj obhrýzanie nechtov. Niektorí muži si dokonca na nás ako prvé všimnú práve ruky a nechty. A môžete byť krásna od hlavy až po päty, ale ak máte škaredé obhryzené nechty, vášho nádejného princa to môže celkom odradiť. Takže nabudúce si radšej k napínavému filmu vezmite nelúpané slnečnicové semiačka a na obhrýzanie nechtov si ani nespomeniete.

Tip: Zbavte sa zlozvyku vďaka špeciálnym lakom na nechty, ktoré nepríjemne chutia a spoľahlivo vás tak odradia od hryzkania.
 
 Vrásky, zažltnutá pleť, rozšírené póry, páchnuci dych a nepekné nechty - naozaj vám fajčenie stojí za to?
S make-upom v posteli

Obrovským prehreškom proti kráse je aj spánok bez predchádzajúceho odlíčenia sa. Pozná to nejedna z nás. Večer ste taká unavená, že odstrániť si z tváre make-up, maskaru, očné tiene a ďalšie líčidlá, je to posledné, čo sa vám práve chce. Lenže takýmto spôsobom si ľahko privodíte rôzne problémy – upchané póry a nepekné vyrážky, začervenané či dokonca zapálené oči, to všetko môže byť daň za vašu lenivosť. Preto ak ráno ani nevykročíte z domu bez nalíčenia, nelíhajte si do postele bez dôkladného odlíčenia.

Úsmev prosím!
Všimli ste si niekedy, akú zázračnú moc má úsmev? Usmiata žena pôsobí určite krajšie a je príťažlivejšia pre mužov viac než zamračená a ľadová kráska. Ak sa neustále mračíte, budú vás ľudia považovať za neveľmi príjemného spoločníka. A naopak, vďaka úsmevu si dokážete získať srdcia mnohých. Výhodou úsmevu je, že vás nič nestojí a je to jednoduché, no zároveň zaručené „skrášľovadlo“, preto ním nešetrite.

Ak si teda chcete udržať krásu, nezabúdajte, že okrem dobre padnúcich šiat, perfektného nalíčenia a skvelého účesu sa treba vyhýbať rôznym prehreškom proti kráse – a verte tomu, že sa aj takýchto zlozvykov dá zbaviť.




LUFINKA

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára