Novinky

hou moc dobrú náladu mám !!! ROzmýšľam, že by som pre vás začala natáčať videá alebo niečo fotit :)...čo vy na to?

streda 1. septembra 2010

Večná optimistka vs. Sexi kosť

Milé dievčatá :) . 
Určite už každá z vás premýšľala ako zaujať chlapca vašich snov. Niekedy sa až príliž snažíme a o toho nášho princa napokon prídeme. Existuje veľa typov žien, ktoré na ,,balenie,, chlapov používajú rôzne taktiky.  Ja sa vám pokúsim príbližiť dva z nich. :)

1. Optimistka - sem patria dievčatá, ktoré svojho idola chcú zaujať tým,že budú vtipné a uvolnené. No nie vždy sa nám to podarí tak ako sme si predstavovali :).

Klady: S takouto babou je vždy zábava a nikdy sa s ňou nenudíte. Vždy dokáže prísť s niečím novým. Tákéto baby bývajú ovoľnené a priateľské. Muži sa cítia dobre v spoločnosti takíchto žien.
Zápory: Niekedy to až moc preženie a povie niečo, čo sa jej síce zdá vtipné, ale jej okolie to môže naozaj nahnevať. Napríklad si z chalana vystrelí a to poriadne s nevhodným komentárom. Je síce naozaj v pohode, keď  ste zábavné aj v jeho prítomnosti no všetko s mierou!:)
2. Sexi kosť - asi každého chalana zaujme krásna tvárička a úžasná postava. Kypré a krásne tvary sú presne to, čo chalani chcú. Samozrejme nie je len krása dôležitá. Chalani si veľmi všímajú vnútornú krásu ženy.

Nezabúdajte milé slečny, že každá z vás je niečím vínimočná a krásna. Neexistuje škaredá baba, len zle upravená:).


Klady: Na výzore niekedy naozaj záleží.Týka sa to hlavne popularity. Samozrejme nemusia byť len pekné baby populárne. Takéto baby zaujmú veľa chalanov. Majú menšie výhody, čo sa  mužov týka.
Zápory: Záleží na tom aká si vo vnútri. Také namyslené a lacno oblečené ,,pipky,, muži hľadajú väčšinou na jedno piužitie, nie na lásku! Preto neverte hneď všetkému, čo vám chlap nahovorí. Riadte sa srdcom, ale aj mysľou.Pekným babám môže veľa ľudí závidieť a škodiť im. Preto to nemajú až tak jednoduché. Keď sú pekné aj zvonka aj vnútri, ľudia zo závisti napíšu a povedia veľa vecí, aby ju ,,zhodili,,. A to je naozaj veľké mínus krásy.
Nezabudnite, že ideálnou kombináciou by bolo, keby si každá z  nás zobrala aspoň niečo  z oboch typov :) . Všetkého veľa škodí.

Vaša Lufinka :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára