Novinky

hou moc dobrú náladu mám !!! ROzmýšľam, že by som pre vás začala natáčať videá alebo niečo fotit :)...čo vy na to?

streda 1. septembra 2010

Ako si okoreniť vzťah?

.

Túto sytuáciu pozná určite každý z vás. Ste čerstvo zamilovaný a všetko sa vám zdá úžasné. Je to ako keby ste sa pozerali na svet cez ružové okuliare. Lenže časom ich dáme dolu a zistíme, že všetko nie je také perfektné ako sme si to predstavovali. Na našom partnerovi začneme hľadať chyby (niekedy aj celkom zbytočné), začneme mu vytíkať veci, ktoré by nám kedysi vôbec nevadili. Povedali ste si, že by ste to chceli zmeniť a mať vzťah ako na začiatku? Skúsim vám dat zopár typov ako to urobiť.

1. typ
Nahovorte svojho miláčika na krásnu a dlhú prechádzku. Zoberte si so sebou tašku a nabalte si do nej desiatu. Skúste ísť na prechádzku do lesa alebo k jazeru. Je mnoho krásnych miest, ktoré môžete navštíviť. Keď ste zvykli chodiť na nejaké vaše miestečko, ale už ste ho dlho nenavštívili, vyberte sa práve tam a urobte si nádherný romantický piknik v tráve. Určite to zaberie na vás oboch.
 

2.typ
Pripravte pre svoju lásku romantickú večeru a všetko čo k tomu patrí. Uvarte jedlo, ktoré má rád na stôl dajte sviečky alebo kvety. Nezabudnite na kvalitné víno a rôzne iné pochúťky. Nie nadarmo sa hovorí, že láska prechádza žalúdkom. ;)

3.typ
Dajte si spoločnú kúpeľ. Okolo vane naskladajte voňavé sviečky a do vody pridajte lupienky kvetov. Úžasný relax vo vani vás určite znova zblíži.

4.typ
Doprajte svojej láske príjemnú masáž. Pomôžte si rôznymi krémamy a olejmi. Na koniec ju zasypte ružami ;).

5.typ
Nenápadne dajte do tašky svojej lásky svoje nohavičky a pridajte nejaký lákavý odkaz. Celý deň bude na vás myslieť a tešiť sa až vás večer uvidí. Keď príde za vami domov zariadte to tak, aby sa po zemi povalovali kúsky vášho oblečenia, ktoré budú smerovať na miesto, kde vás nájde celú nahú. To ostatné už nechám na vás ;) .

6.typ
Upečte mu jeho obľúbený koláč :). Tomu sa hovorí sladká odmena. ;)

Dúfam, že som vám mojími radami aspoň trocha poradila.  :)

 Vaša Lufinka :)

1 komentár: